Helo mommies, now im 7w2days..nak tanyaa knpa tiba2 tiada selera makan.

Kalau saya tidak paksa makan, 1 hari pun sayaa dpt tahan..sebab rasa makann semua tak sedap..masuk mulut pun tiada rasa apaa tapi paksa 😭 siann baby sayaa ni

2 Balas

Sy dri preg anak sulung smpai yg ke2 ni. Tu jak lah alahan yg sy dpt, tiada selera mkn. Mmg kena paksa mkn, syukur2 lah klu tiba2 mengidam nak mkn sesuatu. Time tu lah berabis mkn 😅 sy biasanya mkn roti ganti nasi, buah2 & susu mmg tak tinggal..

normal sis kalau alahan mengandung mmg mcm tu. kene kuatkan semangat. makan je lah ape2 yang boleh, asalkan terisi perut. supaya kita ada tenaga