MOMMY DUEDATE 7/7

haii assslamualaikum mommyy" semuaa . lagii seminggu jee lagii nakk due . sebenarnyaa saya masihh remajaa . sekarangg baru 17tahunn . alhamdulilahh , even sayaa mengandung luar nikahh . familyy saya masihh menerima dan jagaa saya sepanjang sayang mengandung . mulaa 36mingguu , harii" sayaa buat senaman berjalann apaa semuaa sampaiilah sekarangg sayaa masihh belumn adaa apaa" tanda lagii nak bersalinn . sayaaa minta tolongg mommyy" doakann sayaa agarr takk overduee , dann dipermudahkan urusann bersalinn . semogaa sayaa dapatt bersalinn secaraa normall tanpaa jahitann dann mudahh . aaminnn 🤲🏻 sayaaa takuttt sangatt ") tapii saya tahuu macam manaa pun kitaa takkan larii daripada rasa sakitt nak bersalinn . so apaa" kena kuatt kena tahann . terima kasihh jugakk pada mommy" dalamm nii sharee tip untukk cepatkann bukaan . ataupun jawabb soalann bilaa saya bertanyaa . doakaann sayaa yaaa . doakann semuaa mommy" yangg bakall bersalin takk lamaa lagi . thanksyouuu . #firstmom #firstbaby #bantusharing

5 Balas

due kita sama lah hehe saya pun belum turun tanda bersalin lagi. ank pertama.. semoga kita sama-sama dipermudahkan segala urusan lah❤️🥰🥰

smga Allah mudahkan urusan awak, sy dan smua mommy yg nk bsalin aameen;)

moga dipermudahkan bersalin nnti aamiin 🤲🏼

semoga dipermudahkn bersalin ya ...

mg dpmudahkan segalanya amiin