mimpi buruk

Kalau kita mengandung dan mimpi buruk, adakah akan effect pada baby? ? #bantusharing

1 Balas

mengandung dulu, selalu mimpi buruk.. mimpi syaitan.. risau gila kat kandungan.. sy just baca fatihah, ayat kursi, & 3 kul.. dah lah pjj dgn suami time tu.. alhamdulillah.. anak dah 4 bulan xde masalah.. dia sgt2 baik.. terlebih baik pulak.. susah sgt nak nangis.. dia cuma merengek je.. tidur senang.. minum senang.. kesihatan pun ok.. xde masalah.. xde gangguan apa apa.. jgn risau sgt ye.. InshaAllah.. xde pape..

3y ago

trima kasih ye.. mmg takut sgt²