klinik ultrasound murah brdekatan keramat

Haii.. maaf nak tanya kalo ada sesapa tahu klinik ultrasound 2d yg murah around rm50 include consultation (utk scan awal2 kehamilan) area keramat, setiawangsa or brdekatan? Yg saya tahu dekat shah alam ada yg rm50, tp x larat n jauh jugak kalo nak selalu ke sana ? Saya baru duduk keramat, so belum tahu sgt area sini ? KK pun belum tahu lagi mana yg paling dekat ni sbb pegi tgk dlm utc keramat kmarin pun rupanya dah tutup.

1 Balas

Ada.area kelana Jaya n sentul.2d Hari biasa rm50.kalau Hari promo rm18 je it.rm28 utk 2d growth scan.promo tiap Hari khamis dekat kelana Jaya n tiap Hari selama di sentul.sangat recommended.5 star.saya dri anak 1st,sy suka buat scan kt sana.tarikh due n gender tepat.

5y ago

Oraittt, tqqq. Boleh try pegi sentul nti 😊