cara booking date kt Kk Au2 keramat

Hai nk tnya sape2 yg kt sini dh bukak buku pink di kk Au2 keramat? sy dh call tp tak agkt pon..boleh tahu kene walk in ke mcm mane..ade sape2 tahu prosedur die?

4 Balas

Saya dah pergi kk tapi dekat area lain. Nurse cakap tunggu kandungan 10 minggu baru buat buku pink. Kene buat appointment online . Google (eprs klinik kesihatan) kat situ nanti pilih negeri daerah. Kene isi beberapa maklumat dalam tu lepastu pilih la tarikh & jam nak buat appointment. Lepas dah lengkap maklumat tu kene screenshot,lepastu tunjuk je dekat nurse2 yang duduk depan tu.Masa nak pergi appointment tu kene sediakan dokumen ic sendiri&suami, bil api&air & sijil nikah. Rasanya prosedur kk sama je tiap tempat.

1y ago

tp rasenyer yg eprs tu untuk negeri johor je kan..😅..tula sy igt kan nak walk in hujung bulan ni..btw tq sis for sharing..👍

awak sy buka buku pink esok dkt au 2 keramat. awak call no nie utk inform nk buat buku dulu. 03-42579466 (bhgn ibu & anak).after call dia akan amk info awak last period semua then nanti dorg akan call semula utk set appointment utk buka buku

1y ago

Ok baik sis..sy bru scan kemarin size kantung baru 6w..tp kalo ikot lmp dh 8w..sy nak tgu lg 2 mgu bru nak call kk..

saya baru buat appt kat kk au2 keramat. saya call pun tak berjawab.. so walk in je la terus jumpa nurse dia ambik details n bagi appt hari Jumaat ni. tapi nurse tu kata nanti dia whatsapp utk bagitahu nak bawa apa semua

1y ago

ok noted..thank you awk..😊

KK saya kena call untuk buat appointment. Saya pun rasa better awak walk in. Setiap kk lain procedure nya.