pakej pantang

Ada suggestion pakej pantang yg bagus dan berbaloi x area KL (keramat), yg x terlalu mahal? First baby ni.. mak dah takde, mak mertua pun ramai cucu nak dijaga. So memang kena amik pakej kot. Tp x tahu jugak nak amik yg brapa hari ?

1 Balas

7hari je dah mahal apatah lagi 28hari . Bincang ngan suami 😂 badan nak pakai lama 😁 Google sebutharga 😛👍

4y ago

Betul tu.. mahal, tu yg nak cari yg paling berbaloi dgn harga. Kena korban sikit lah kan utk badan sendiri 😅