2nd baby boy or girl

Haii ibu² nak tanya ada tak sesiapa yg mcm saya.. masa 1st pregnt mmg ok ja takda alahan atau sakit² badan dpt baby boy.. kali ni prgnt 2nd baby 8week dia punya rasa lain.. setiap kali makan mesti rasa mual loya tapi tk muntah.. sakit badan tu buatkan kita rasa letih.. adakah kalini baby girl? Lepastu mom asyik nak baring n tdor ja.. normal ka

13 Balas

nak tahu jantina bby nanti pergi je scan sis....alahan ni xmenjanjikan apa² jantina

symptom awak utk 2nd baby nie mcm sye la sbijik! tp sye baby boy

biasanya rasa malas ni girl , macam saya. sama symptom