beli barang2 baby

Haii.. bila ye mommies start beli barang2 baby? N bila yg sesuai? Sebab saya plan nak beli sikit2 supaya x rasa banyak sangat keluar duit kalau sekaligus beli.. tapi kalau beli awal2 sangat risau juga macam terlebih excited ? biasanya mommies start dengan beli barang apa dulu, pampers ke baju2 ke?

9 Balas

sya start beli kandungan masuk ke 5bulan beli sikit2 jer dlu kalau dh masuk 7,8bulan blh beli bnyk dh

5y ago

Orait.. skrg sy baru 4 bulan lebih, list n survey2 je dulu 😊