Pejuang garis Dua yang binggung

Haid sdah lewat dalam 5 hari , actually tnda2 preggy mcam ada sdah . 21hb cek upt 2garis samar² . Tdi p klinik UTK cek upt -ve. Sya keliru . Sya preggy atau tidak .,😭😭

7 Balas

awal sgt pegi klinik utk confirmation.. 21hb baru dpt line samar, klinik ni nak line terang baru ckp PREGNANT.. line samar still negatif if kat klinik.. So nasihat saya, just keep track UPT lepas seminggu ni & tunggu sebulan baru pegi klinik utk confirmation.. time tu InsyaAllah dah 8w, dah boleh nampak jantung baby kelip2.. jgn pegi klinik skrg, awak jadi mcm skrg.. sedih sebab Dr ckp tak pregnant 😅

1y ago

setuju sis..

kalau klinik bila upt kita terang 2 line baru consider positif. selain tu dr xkan kata positif. cuba tunggu beberapa hr lg. kalau betul positif patut upt makin terang. gud luck

cua beli brand dip n tell tu... kalau ada naluri untuk jaga2 berjaga dlu sis jgn buat kerja berat apa smua... kadang masi awal lg n klinik cek bukan kencing yg first..

1y ago

jgn stresss.. sllu branggap ada ada ada gitu spya btul2 ada.. moga sis diberikan bulan ni zuriat. klinik pun kadang2 nmpak line samar ckp negative sy prrna kena dulu

awal sangat, Sya test UPT lewat 25 hari,sya pi klinik, lewat 40 hri Alhamdulillah dh 8 weeks .🤗🤗🤰, semoga sis, pregnant. insyaallah.

1y ago

awal2 memang belum detect kah sist? kalau ikut kiraan sini. 4week++ sdah. smogaaa adaaa sdah. sbb simptom2 semua sdah lengkap ni. 🤣

Hi sis. Try check upt lagi 2 minggu. Buat masa skrg jgn buat kerja berat2 atau stress okay.

1y ago

hai sist , bleh tnya kah . Smpai hri ni Sya belum haid. tpi tdi ada kluar drah wrna coklat . sikit sjja. macam ukurun 20sen kali . itu spoting kah n its normal or what?

kita sama, 21hb test samar2 hari ini 25hb test semula sudah terang

buat upt blik guna upt kt farmasi.

1y ago

okeyy . sdah beli yg dri farmasi. smoga btul2 ada sdah