2 bulan lewat haid. cek upt hari ke 9 lewat masih -ve cek upt lagi pada hari ke 24 still ve

#ingintahu 2 bulan lewat haid..cek upt hr k10 -ve Upt hr ke 24 -ve.. Adakah saya hamil?. Simp preg da ada.. 1.puting sensitif 2.mual ringan 3. Craving 4.sakit.belakang n punggung 5. Pening.. 6. Xde selera mkn nasi

1 Balas

dah 3 bln post ni.. sy jwb juga; blh ke klinik, tnya masalah ni. Nnt doc blh buat prosedur utk pengesahan