Pejuang garis Dua yang binggung

Haid sdah lewat dalam 5 hari , actually tnda2 preggy mcam ada sdah . 21hb cek upt 2garis samar² . Tdi p klinik UTK cek upt -ve. Sya keliru . Sya preggy atau tidak .,😭😭

7 Balas

Hi sis. Try check upt lagi 2 minggu. Buat masa skrg jgn buat kerja berat2 atau stress okay.

1y ago

hai sist , bleh tnya kah . Smpai hri ni Sya belum haid. tpi tdi ada kluar drah wrna coklat . sikit sjja. macam ukurun 20sen kali . itu spoting kah n its normal or what?