Pejuang garis Dua yang binggung

Haid sdah lewat dalam 5 hari , actually tnda2 preggy mcam ada sdah . 21hb cek upt 2garis samar² . Tdi p klinik UTK cek upt -ve. Sya keliru . Sya preggy atau tidak .,😭😭

7 Balas

awal sgt pegi klinik utk confirmation.. 21hb baru dpt line samar, klinik ni nak line terang baru ckp PREGNANT.. line samar still negatif if kat klinik.. So nasihat saya, just keep track UPT lepas seminggu ni & tunggu sebulan baru pegi klinik utk confirmation.. time tu InsyaAllah dah 8w, dah boleh nampak jantung baby kelip2.. jgn pegi klinik skrg, awak jadi mcm skrg.. sedih sebab Dr ckp tak pregnant 😅

1y ago

setuju sis..