Pejuang garis Dua yang binggung

Haid sdah lewat dalam 5 hari , actually tnda2 preggy mcam ada sdah . 21hb cek upt 2garis samar² . Tdi p klinik UTK cek upt -ve. Sya keliru . Sya preggy atau tidak .,😭😭

7 Balas

awal sangat, Sya test UPT lewat 25 hari,sya pi klinik, lewat 40 hri Alhamdulillah dh 8 weeks .🤗🤗🤰, semoga sis, pregnant. insyaallah.

1y ago

awal2 memang belum detect kah sist? kalau ikut kiraan sini. 4week++ sdah. smogaaa adaaa sdah. sbb simptom2 semua sdah lengkap ni. 🤣