upt shopee

hai boleh pcy ke? sy try test gune upt shopee.. ni positif atau evap line ye?

upt shopee
10 Balas

saya pom perlukan jawapan jugak..upt strip 6mm ni sy beli dishopee norsinaryahya,mmg naik mcm awak punya,dekat belas2 sy guna,semua naik mcm tu,tp naik bkn dlm frame dia,lepas 2/3 jam tinggal,mmg naik mcm awak tu,dr 1hb sampai 15hb sy guna mmg naik mcm awak punya,saya tak tahulah sy pregnant ke tak..saya dah delay period sebulan,upt brand lain,negatif,entahlah,bingung🥲

9mo ago

saya pun .. naik samar je. sampai dh give up.

Sis dah lewat period berapa hari? Saya pun guna upt shopee Alhamdulillah tak pernah scam. Kalau nak kan kepastian sis repeat upt lepas 48 jam. Kalau betul pregnant InshaAllah line akan makin pekat 😊

saya nampak satu line je sis, try guna brand lain, kalau double line tapi samar tu in shaa ALLAH positif.. sebab saya pon dulu samar2 hampir tak nampak.. pergi klinik terus, memang confirm positif

Kalau guna upt ni tp samar yg hampir tak nampak je selalu tu maksudnya tak pregnant. Kalau pregnant samarnya akan makin terang sbb hcg level kita mesti akan meningkat

beli upt yg tinggi sensitivity. nk murah boleh beli dipp&tell dulu. repeat test semula selepas 48j. hcg kita meningkat setiap 48j

9mo ago

paling accurate dipp&tell dan digital cb awak. digital cb boleh guna utk betul2 nk double confirm. sbb hrga dia mhl. kalau kita slh guna kita la rasa ralat

sy guna yg ni jugak.. n kalau naik +ve beli yg di farmasi utk pastikan betul dop..

Tak nampak apa2 pun sis. Kalau boleh beli clearblue laaa. High sensitivity.

saya test pakai yg murah bbrp sen jgk beli kt syopi, 4strips result valid

Cuba clearblue/ dipntell dear.

sye nmpk 1 line je..

9mo ago

ok2 nti tghri ckit sy kuar cri upt brand lain..