Line Samar Samar

Hi mommy ii semua, saya nak tanya laa.. saya buat check upt 3 kali line samar samar macam ni..rasa ii ni positif ke tak ye? Saya guna pregnancy test yg beli lat shopee..

Line Samar Samar
9 Balas

Saya pun guna shopee punya dari anak first. Even samar pn positive. Tahniah 🥰 kalau nak lagi puas hati selang 2 3 hari beli mana2 brand kat farmasi, test air kencing yg pertama waktu bangun pagi.

nampak +ve. cuba beli dipp&tell pula. test selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j. upt awak akan makin terang

11mo ago

sama2😊

Kalau dh naik double x kisah la terang ke tak insyaallah positif. Tahniah ya

bli upt kt farmasi plak.. insyaaAllah nmpk positive tu..

Mcm +ve tu sis, moga ada rezeki buat sis ☺️

Test lgi 2minggu, in sha allah positif dah ni😊

Sis try cek guna dip & tell

positif sis..tahniah

mcm positif