UPT positif ke tak?

Hai, tolong tengokkan, ada tak yang guna upt jenis macam ni? Saya beli kat shopee je. Kalau macam ni kira negatif ke positif ye? Nampak mcm ada samar2, tapi tak tau la evaporated line ke ape

UPT positif ke tak?
10 Balas

saya pun guna yg shopee je. mula2 try opk, eh trkejut double line. tak perasan dah lambat priod 5 hari sebab rasa sakit2 sama sebiji macam nak priod. dah tgk opk double, try upt tgk double jgk. dedua beli kat shopee. dah pg klinik scan terlalu awal, cuma nmpak kantung kecik je, Alhamdulillah selamat dlm rahim. in shaa Allah hujung bulan scan lagi. doakan saya baby semua ok, baby 1st ttc dekat 3 tahun.

1y ago

congratulations sis 😍 i pun dh lewat sehari tapitgok upt double but belum terang lgi . tapi simptom semua ada . tanak berharap 🤣 ttc nnti kecewa

saya pun kabur,dah 3 hari test still kabur mcm ni...keluar coklat tu pon dah 3 4 hari juga,sepatut period 4/9 tapi just keluar coklat je...ada kemungkinan gugur ke?sumpah hati berbelah bahagi Plus sedih

sy pun masa tahu pregnant dulu test pakai upt syopi harga beberapa sen je 1. 2x test upt murah pastu minggu dpn test 1x lagi upt murah pastu baru pakai clearblue. 3x upt murah tu semua results valid

1y ago

betul awakk .

Sama ler. Tak pernah pakai clear blue. Beli ni kat shopee amik banyak terus. 3thn menanti. 4bln lepas keluar 2 line. Happy sangat2. Pagi petang siang malam check.

Tahniah sis. Pregnant tu. Saya pun guna upt yang sama dan dapat lagi samar dari sis punya masa dpo 9. Check lepas 3 hari makin terang 🥰

1y ago

okay baik sis.. sya akan gapkan dlm3 hari mcm tu utk test..

sy pn pnh guna upt ni msa pregnt,ade yg btl2 psitif,kena scam pn pnh.try cek lg smggu.thniah sis smoga ad rzki sis

Repeat lagi guna trusted upt mcm dip n tell. Kalau dip n tell pin double line, InsyaAllah betul ada tu

cuba sis guna dip n tell. sy nk konfem preg ke tak sy sllu guna dip n tell sbb lebih tepat .

samr2 tu..awq pregnant dh tu

awak xde gambar pun