UPT test shopee

Assalamualaikum mommies, nak tanya brand ni sy beli kat shopee, okay ke? Ada siapa2 pernah misleading result tak guna ni? Sbb first time nk try, tq semua

UPT test shopee
7 Balas

Saya pakai ni, ok je. Cuma baik isi urine dalam cup dulu baru celup dan tengok result. Kalau buat macam instruction dia (guna midstream directly), takut error. Dan kalau tak yakin..boleh guna jenama lain yang lagi sensitif.

9mo ago

Saya buat 3 kali. First time tu ikut instruction, error. Kali kedua isi cup, keluar line. Kali ketiga pun isi cup, just nak confirmkan.. alhamdulillah, keluar line juga. Tapi semua saya selang dua tiga hari juga.

saya tak pernah guna yang ni, tp pernah la beli kat shopee juga, bbrp puluh sen je satu strip, tapi result elok semua boleh pakai

saya pernah guna okay jee tp lepastu saya repeat dgn upt brand dip n tell dgn clear blue untuk lebih kepastian

9mo ago

Sis tadah dulu urine atau direct je terus kat situ mcm instruction tu?

ke 3² pregnancy sye semua gune brand tu..alhamdulillah..tepat

okey je yg ni, sy pn first check pregnant guna upt yg ni jgk

cuba la guna dulu

try dlu