Sekadar ingin tahu

Hai..ada tak yang suka minum air Manis,kadang air bergas..6week ..ada efek tak untuk pertumbuhan baby..sebab saya selalu sgt teringin minum air bergas..tak selalu kdg kdg itu pun sikit..

18 Balas

Saya pulak lain🤣.. Saya mmg jenis xsuka minum minuman bergas...sekali suatu hari tu, teringin sangat minum coke+lemon+asam boi.. Drive P la restoran untuk capai keinginan, time tu husband keja.. Punya rasa lega minum.. Sekali, husband balik dari kerja.. Saya cerita la dkt husband.. Yang saya ke restoran semata-mata mau minum coke+asam boi+lemon.. Sekali, c husband cakap"eh, Xpernah2 minum minuman bergas , siap letak lemon, asam boi.. Ni kenapa?... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Tup.. Tup.. Tup...sdh berapa minggu, cek upt.. Rupanya pragnent 😂😂.. First n Last minum bergas.. #11tahun penantian #pragnent #in sha Allah due awl bulan julai MOHON DOAKAN SAYA DAN BABAY SELAMAT 😍😍