Sekadar ingin tahu

Hai..ada tak yang suka minum air Manis,kadang air bergas..6week ..ada efek tak untuk pertumbuhan baby..sebab saya selalu sgt teringin minum air bergas..tak selalu kdg kdg itu pun sikit..

18 Balas

Sy awal2 pregnant ada minum juga tp sikit jela. Pstu tak minum dah Sbb nk mkn or minum apa2 yg tak elok skg, cepat2 fikirkan baby Alhamdulillah keinginan tu tak melampau pun Klu sikit2 tu tkpela Tp jgn la selalu, sbb sikit2 nt lama2 jd byk Hihi