5 weeks baby scan but still cant see baby

Hai yalls. last week i go to med checkup to clinic and dr scan for my baby, she said the baby are still cant be seen. is it normal? sorry this is my first experience pregnant

5 weeks baby scan but still cant see baby
38 Balas

5w masih awl utk nampak baby... normally 5w akan nampak kantung dulu...6w n above baru akan nampak baby.. but the best to c ur baby better 10w😘

3y ago

moga ade gud news....💋💋

Biasanya doc akan advise utk dtg balik masa 8weeks n above. InsyaAllah most likely masa tu akan nmpk kantung dah. Jgn stress2 ye 😘

yup, for 5 week pregnancy it could be normal, u can wait until 6-8 week pregnancy then u can find a sac or fetal pole. :)

sayapun kantung belum nampak lagi sis.. sedih juga. .anak pertama xde pengalaman. harap lepas sebulan bole nampak

normal, jgn risau.. dlm 7-8 weeks bleh scan lagi. maybe waktu tu dah nampak jantung dan bunui jantung.

saya scan time 6weeks..nampak kantung jak.then 8weeks nampak sda c baby skli nmpk jantung dia brdegup

Normal tuu. Kalau dr suruh cuci ke apa jangan percaya. Too early. Semoga baby sihat yeee 🥰

3y ago

Betul

normal je...dh nmpk kantung tu...baru nak terbentuk....Sy 6weeks baru nmpk yolk.

3y ago

kat hosp bsr...kak kkia mmg xde...Cuma ada scan dr ats je...Tp tu lh mmg kne tekan...sakit tau...sampai keluar tompok drh sikit.

normal . tunggu 8w baru nampak kantung , janin sekali dgr heartbeat bby 😊

bru lg 2 memang x nmpak.. dah masuk 8-11 mgu mcm 2 mgkin nmpk skit..