25 week GDM OD

Hai. Sy gdm on diet. Teringin sgt rasa nak mnum coffee sejuk.. Coffe yg djual dlm cup mcm Starbucks. Huhhu sy dh stop ceffein smnjak 20week bla sah je gdm ne.

2 Balas

Sy GDM on insulin, tiap minggu pun still minum kopi secawan seminggu. Merasa lah Starbucks lah kopi tepi jalan yg viral apa semua. Tapi pandai lah mintak decaf, kurangkan kemanisan. Boleh je minum, bacaan gula saya pun cantik je. Jangan seminggu minum 4-5 kali pulak, tu yg tk elok.

Minum sekali sekala takpe tapi berpada2