HB Low

Hai sy dh pregnant 21w..masa 1st check up hb 9.3..sy dh mkn ubat obimin,iberet,iron semua muntah..sekarang sy try mkn ubat Maltofer 1 hari sebiji dan mkn mknn mcm sayur buah..check up paling latest hb makin turun 7.3?lg 2 minggu check up doktor kata kalau hb still low terpaksa kena cocok..ade x mommies yg kena mcm sy?apelagi sy perlu buat utk naikkan hb?

38 Balas

Amalkan minum air rebusan buah kering.... Beli yg da siap pack... Senang. Tinggal rebus je... Ikthiar ye.. Sy minum.. ALHAMDULILLAH... Serasi.. Hb naik, paras gula stabil, sembelit pon tak ada... Lau mummy nak ikhtiar cuba.. Mummy contact seller ni.. Sy beli dgn dia.. 0133463882..