air gula

Hai smua nak tanya betul ke smua ibu prgnt wajib minum air gula? Sbab kwn cakap memang smua ibu prgnt wjib mnum air gula, now msuk 6 month belum juga nurse suruh minum air gula, maybe msuk 7 8 9 bln mcm tu nurse sruh kot, anak prtma takda pun nurse sruh minum, tak tahu lah skrg wjib mnum ke tak ?

23 Balas

Umur 25 keatas,ibu ayah ad pnyakit kncing manis..BMI blebihan/obes.Lepastu dlm buku pink pon ad...boleh belek2 baca..

28w nanti..lbih kurang 7bln..😁i da selamat..tgu result je..skrg hb low puleks...😆😆

Sama lah saya. Anak pertama tak kena minum pun air gula. Kali ni nurse dh bg date siap2 utk minum. Walau lambat lg tp nervous gak..

5y ago

Skrg ni dah wajib rasenya..xleh skip