hamil 3 bln

hai sis semua..nk tnya korg lh..masa korg mengandung 3 bln,degupan jantung bby dh blh dengar ka?? sya tnya kwn sya dia ckp dgn dia dh blh dgr..tp knp dgn sya x blh dgr..pdhl dh mengandung 3 bln.. dan perut pun rsa lain..mcm rasa kosong..klau sllu bila sya baring rsa mcm rimas jer sbb sakit punggung..tp skrng rsa sya rsa mcm sya baring masih belum mengandung lagi.. *hrp bby sya tak apa2??

13 Balas

Sya dopler tu pki, bila kndungn sya 23 mnggu bru dgr.. Sblom ni sya scan detail 21 week dgr guna machine je..