pregnancy

hii...mommy2 sume...nk tnya asal perut rsa mnyucuk2 ewh...sya bru nk msuk 6weeks...ada x spa2 sma mcm sya...sya rsau sbb sblm ne sya pna kguguran..3 bln yg lalu..

2 Balas

Sakit sgt x sis? Kalau sakit better refer klinik terus. Biasanya awal2 ni xsakit cuma mgkin ade sengal2 je lah sbb rahim nk mengembang

5y ago

😅😅😅sya kot yg msh fobia dgn kguguran 3bln lalu tu...jd rsa takut klu rsa something lain..

Yew memang pun. Saya alami benda yang sama. Dah minggu ke12 alhamdulillah makin kurang dah.