Cara mempermudah kan bersalin..

Hai sis nk tnya sy anak 1st xd penglmn sngt.... Ada ke tips2 untk senang bersalin... Sy dh 36 week

1 Balas

Amalkan suroh je yee sis.. LG kita tenang lagi dipermudahkan bersalin nati.. Takyah takut ye.. Sy pun tgu masa LG 3hr 37 weeks hihi.. Kita kn wanita hebat... Cuba piki org lain ada ank sampai 10org..hebat x.. Kita pun mcm mereka juga.. Ye.. Search Google.. Amalkan doa2 yg ptt... Enjoy

5y ago

Baik sis thnk sis... Wah yeke sis lebih kurng sy nk msk 37.... Hihihihi... Moga dipermudh kn ye sis