1st baby

Hi sy nk tny..x lama lg sy akan bersalin..skrg dh nk msuk week 33, mcm mana nk tahu tanda2 bersalin ,rasa mcm mnyesal plk tkut pun ada..

2 Balas

Sy hari ni da 33w 2hari.. 😅 tu lah sy punya takot sampai brg² baby pun tak sediakan lg. 😋 Tp takut kena campak tepi disaat² akhir mcm ni.. tak boleh stress overthinking bagai nnt baby serabut baby pun kalut nk kuar cepat... 😂🤣😂🤣

Kalau sakit contraction rase setiap 5mnt, tu mmg dah nk bersalin sgt