perut nmpk sngt besar

Hai mom sy baru msuk 20 week tapi rmai org tgur perut sis besar sngt.. Yg sis heran sis ni kurus lemak ndak tebal sngat.. Atau baby sis besar dlm perut.. Normal ke klau perut trlalu besar dlm usia 20 week

1 Balas

norml je... sye pon org duk tegur perut besar... sye kdg geram gak...kite ni boleh control kee perut kite nak kecik ke besar ke... bukan itu semulajadi keee... heran bile org tnye.. bape bulan.. bile kite jwb.. eh.. bru bpe bulan.. besarnyeee perut... i is mengalah... marah xguna... tp pk pakai logik akal laaa kan... sory sis... mari gerammm rase...