air ketuban leaking

Hai. Siapa di sini ada pengalaman air ketuban bocor atau leaking sebelum due? Boleh share? ✌️

3 Balas

Saya leaking 3 hari semasa usia kandungan nk masuk 6 bulan saya tk g hospital pon saya just minum air masak bnyk ii dgn air kelapa tapi masa leaking uh saya demm pnas 4 hari

4y ago

Kena pegi hosp sis ,takut kena jangkitan kuman

Sy leaking msa 28w kene tahan wad...enjet dexa...2hari lps tu bsalin

4y ago

Saya dlu pn pnh leaking ,kena tahan wad ,suntik dexa .. lps tu masa usia kandungan 8 bln lbh ,masuk ubt utk bsalin

Baby ok ker?

4y ago

Alhamdulillah ok. Sepanjang warded takde leaking dah..follow up hospital saja