Air ketuban leaking

Salam semua, sy nak tanya ada x petua untuk hentikan leaking@ketuban bocor? Dah seminggu kena tahan kad wad...Saya br 30minggu..terima kasih

3 Balas

Rasanya tak boleh hentikan kalau bocor. Melainkan kalau boleh salotape 😅. Takpe kat wad doc senang nak pantau.. kalau baby lahir awal pun in shaa Allah boleh survive.. sis makan byk protein ya utk tambah berat baby.. sebab sy pernah dgr org ckp kalau baby premature berat 2.5kg ke atas tak kena tahan lama..

bidan saya cakap minum air kelapa sis ..sis boleh cube ..