Air ketuban leaking

Hai nak tanya pengalaman mommies. Mcm mna nak tau kalau kita dh pernah bocor air ketuban? Like apa simptom atau tanda kalau air ketuban leaking? Takut xprasan sbnarnya dah pernah leaking air ketuban sebab nurse kata ada yg air ketuban tu bocor sikit2 xberterusan 😩

1 Balas

Kwn saya first time mom so dia tak tau. Dia tau pun lepas dia warded sbb air ketuban kurang. Simptom dia, kalau dia check seluar dlm nampak basah2. Dia x tau tu air ketuban, dia ingat dia terkencing. Mmg dia x perasan meleleh ke apa. Check seluar dalam baru nampak basah2.

4w ago

Betul.. so actually tu ketuban or peluh or keputihan ek 😣