scan 7weeks4days nampak kantung je

hai siapa ada pengalaman scan masa 7weeks nampak kantung shaja? sy nampak dlam kantung ada mcm sesuatu kecil tapi doc taknak zoom dia kata takkan nampak apa lagi waktu usia kndungan mcm sy ni.. dia suruh repeat scan lepas usia kandungan 11weeks mcmtu.. hmm tak thu nak rasa ape

12 Balas

. coba pergi kelinik lain sis . saya pun pernah macam nie juga kandungan 5w3d kalau saya jahat kena buang doc tuh ada patut dia cakap baby ada dalam perut cuma tak ada kantung . so saya bawa bertenang and keputusan pergi kelinik lain dan syukur scan kali ke dua doc cakap ada kantung ada baby juga depan mata sya memang jelas² sya tengok ada kantung kalau d ingatkan kata² doc yang kali pertama saya pergi tuh rasa nak saman je.. syukur sekarang masuk 7w .