scan 7weeks4days nampak kantung je

hai siapa ada pengalaman scan masa 7weeks nampak kantung shaja? sy nampak dlam kantung ada mcm sesuatu kecil tapi doc taknak zoom dia kata takkan nampak apa lagi waktu usia kndungan mcm sy ni.. dia suruh repeat scan lepas usia kandungan 11weeks mcmtu.. hmm tak thu nak rasa ape

12 Balas

teruk doktor awak... sy scan 4week nmpk kntung, then dia nk jugak scan bwah nmpk dot kecil lps godek2 bg nmpk jelas kt kami Laki bini..puas hti walaupun 4week je msa tu scan nk confirm pregnancy...

2y ago

ya sis.. sy tak expect yg doc tu mcmtu.. seolah mcm takde pengalaman je dalam prgnncy.. sebab klinik yg sy pegi ni doc nye always betukar..sebelum ni sy pergi bagus.. tapi kali ni doc nye mcm santai sangat pula.. sy tnye adakah kntung sy normal.. lepastu dia kata.. “kita tak boleh nk ckp keadaan kntung ni ok ke tak ok ke.. bg sy dah ada kntung its ok.”