scan 7weeks4days nampak kantung je

hai siapa ada pengalaman scan masa 7weeks nampak kantung shaja? sy nampak dlam kantung ada mcm sesuatu kecil tapi doc taknak zoom dia kata takkan nampak apa lagi waktu usia kndungan mcm sy ni.. dia suruh repeat scan lepas usia kandungan 11weeks mcmtu.. hmm tak thu nak rasa ape

12 Balas

8w above bru nmpk depends on org. sbb tu selalu doctor suruh repeat scan balik. tgu je sampai 9w to 10w bru repeat balik.

2y ago

tu la sy cadang repeat lagi scan after 2 weeks.. harap kandungan sy kali ni menjadi la