Keliru.. baby songsang atau tidak :(

Hai semua...sy keliru skrg ni nk percaya yg Klinik Kesihatan atau Klinik Swasta berkenaan baby sy...sy ada checkup di KK untk 28w..doktor ckp semua ok, baby ok...uri pun ok...selang 3 hari sy ke Klinik Swasta sbb nk scan 4D...doktor swasta ckp, baby sy songsang dan uri sy type 3 huhu sy ckp pada doktor swasta, sy bru je checkup di KK dan doktor KK ckp semua ok...skrg sy xda tanda pendarahan apa2 pun...sy keliru skrg ni yg mana betul huhu

1 Balas

Baby pandai pusing2 sis. Nanti check up dgn nurse, inform nurse. Biasanya nurse boleh rasa kedudukan kepala kat mana. Mcm sy masa 26w pagi check up dgn nurse kedudukan baby songsang, petang jumpa doktor kepala kat bawah. Mmg akan berpusing2.

1y ago

doktor ckp it's notmal baby brubah² untill 36w klau xsilap