Scan detail

Sy dah 28 weeks..klinik kk dah buat scan..dia ckp kepala baby dah duduk kat bawah..tapi still boleh berpusing..air ketuban pun ok..perlu ke lagi sy pergi klinik Swasta untuk scan detail ye??

3 Balas

Boleh je kalau nk pergi buat details scan. Detail scan nie lg detail tgk semua organ dalaman die, jantung die, bladder, stomach, kaki tgn mulut hidung semua la. Kalau ada apa2 masalah kt baby, sonographer boleh detect awal n refer ke doctor. Scan kk nie scan biasa je. If ada duit lebih, disarankan pergi. Hati kita pun tenang je bila tau development baby sempurna di dalam.

kalau rasa xperlu,xpayaa pun xap..Kalau nak buat lagi pun boleh..

Terpulang pada masing2..kalau saya dua2 saya g