Yang mana satu betul?

Hai nk tanya siapa mcm sy? Mula scan kk msa 28w berat baby 1008g doc ckp kecik.. lps tu 29w plk sy scan swasta berat jd 809g plk.. hri ni sy repeat scan kk 30w doc ckp ok plk berat 1348g.. so knapa scan kt swasta hri tu jd trun cm tu eh? Nk ikut yg mna sbnarnya? 😅 #pleasehelp #firstmom #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

kadang mesin tu x betul kiraan .mcm saya doc Scan baby saya berat 3.8 Sekali keluar alahai 2.7 jer hahah tapi alhamdulillah anak saya selepas menyusu badan timbang balik dah naik 3.0

masing2 punyai mesin scan yg berlainan. huhu

2y ago

So kna ikut yg mna eh? Rsau plk hri tu ttba scan swasta tgk berat rngan beno 😅