Checkup swasta

Hai mommies..sy tgah mengandung anak pertama, skrg dah masuk 5bln dan sy buat checkup bulanan kat klinik swasta..tp ramai yg ckp klinik swasta tak ok..betul ke???doakan sy dan kandungan sy sihat ye.. ?

2 Balas

takde masalah nk cek up swasta. sy 2x mengandung cek up swasta. klu ade ape ape mslh swasta akn bagi surat refer KK. Mcm sy yg baru ni Gdm terpaksa refer KK. Yg sulung tkde mslh ape... sampai bersalin cek up swasta. lebih suke cek up swasta sbb setiap kali cek up akn jumpe doctor. jimat mase.. dan kite boleh pergi waktu mane kite free.

آمــــــــــــــــــين