Risau

Hai semua..sy hamil 7 weeks (based on baby cntre apps)..td sy bru buat scan di hspital swasta..sy dh buat buku pink n blm scan di KK..next app KK bulan jun nnt..doc ckp kntung tu ada n mbsar ckit dr first time sy scan..tp kntung xda nmpk apa2(dlm erti kata lain kosong)..normal ke? Doc pun xdpt detect heartbeat..ya Allah sy risau sgt..

1 Balas

Sy dlu mcm tu gk. Trus ke hosptl.. Ksong gk. Dh msuk 8week check up at kk bru ade..

5y ago

X De ape insya Allah. Next check up dh ade tu