Pam Susu Yg Betul

Hai semua Setiap kali pam susu, mesti dpt tak smpai 3aun Ape perlu saya buat ye? Sy suda mkn kurma setiap hari, minom horlicks, minum air lebih 2liter sehari, minum air longan+kurma cina Adakah pam susu sy tidak bersesuaian dengan breast sy? Perlu ke saya tukar breastpump lain? Kerana 4tahun yg lepas pun sama juga Setiap kali pam susu dpt sikit je Susu bnyk. Tp bila pam sikit je yg keluar Or ade teknik pam susu yg betol

Pam Susu Yg Betul
27 Balas

Situasi kita sama sis.. bila anak mnum susu ada je..tp bila pam susu xsmpai 3 auns pun. Tp baby kerap sgt menyusu.. sikit2 susu.. baby nk masuk 5 bulan. Tiap kali kalau nk menyusu mesti lama, kadang tu smpai muntah susu balik. Last2 sy give up nk pam..🤣

4y ago

Aah mcm 2la Sama sgt Susu bnyk sgt Smpai bb tersedak2 Susu meleleh2 kat dagu die Tp bile pam skit je yg dpt 2yg pelik 2