Susu Badan

Mommies2 nk tnye... Anak sy dh 5 bulan lebih... Ni skg 100% fm... Bg bf mse dlm pantang je tu pun x lama... And pam je sbb puting x bpe panjang... Anak pun x pandai isap... Klau skg ni sy nk start bg bf balik agak2 ade lg x susu.... Sbb sy try picit ade lg susu keluar tapi sikit je... Dulu pnah try pam mse 4 bulan... X keluar... Time picit je keluar...mcm mne ye... Yg sy tau org selalu ckp minum longan ngn kurma... Selain dr tu ade x

2 Balas

Saya pun sama , saya cuba ikhtiar makan milk booster. Brand Mamom. Kunyah2 ja. Instead boleh minum Teh Halba.Teh halba pun mujarab. pagi2 , sebelum makan pagi, minum Teh halba dahulu. 1 peket halba baru RM 1.00 di 99 Speed Mart. Kalau emergency susu kurang, boleh ja cuba minum Teh halba. Selamat Mencuba.😊

Cuba minum organic milk booster ni.. Ada 6 jenis buah kering yg digunakan.. http://www.wasap.my/+60142659754/tapnufiya