pam breast milk

sy pam susu hari ni then letak dlm aisbok..pastu esoknya sy pam lagi susu then letak dlm aisbok juga..lusa pula sy campurkan susu tu sekaligus dlm satu milk storage dan baru la masuk freezer .. boleh ke macam tu ? sebab susu badan sy sikit je..sekali sehari saja dpt pam..waktu pagi saja bnyk keluar .sejam dpt la 4oz .. #firstmom #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Puan, nnt puan tgk ig noorfazila binti abdul rahman ya. Dia banyak bagi tips cara nak dpt susu byk, timing pump yang betul dan cara penyimpanan susu. Sgt2 bermanfaat nota2 dia

Asalkan suhu sama dan tarikh susu tak beza 24jam