sepupu suami

Hai semua.. Sy taktahu nk luah kt spe.. Jd sy luah la kt sini.. Sy sbnrnya dh xtahan dh.. Suami sy bg sepupu dia(pmpuan)stay dgn kami satu rumah.. Dsbbkn spupu dia tu keje dgn abg ipar sy.. Sepupu tu xblh nk stay dgn abg ipar dsbbkn dy xkwin lagi.. Jd ibu mertua n suami wat kputusan spye spupu tu stay dgn sy n suami.. Suami sllu ckp lembut sgt dgn spupu tu.. Klu ikot kn,dyowg bkn mahram, n xblh nk stay brsme.. Sy pulak bekerja.. Sy sllu curiga dgn suami kalau sy tgh keje, sy jd curiga y suami sy akn main dgn spupu tu.. Bg ibu2 kt sini mcm mne kalau ibu2 sume ade ditempat sy..? Mohon bg pndpt..????

27 Balas

Yg mak mertua sis tu pehal xpkir jg eh...hello tu spupu bukn adik pmpuan kndung..iols plk rs geram..klo sy jd sis .sy kluarkn beg spupu tu ltk dpn pntu .nk gduh ,gduh laa..psl spupu sis blh gduh gan hubby .mnyirap plk dgr

5y ago

Tq sis.. Itulah tu, mak mertua duk aggap y dy tu ank.. Mmg la ank.. Tpy hakikat nye dy masih bkn adik brdik..