Gerakan baby

Hai semua sy skrg preggy 24w dah rase jelas gerakan baby..kalau ikut pengalaman ibu2 yg lain normal x masa sy duduk dan berdiri bby kurang aktif..tp bila sy baring baby sgt aktif bergerak...ibu2 lain pun mcm tu ke...sy baru ank first xde pengalaman lagi..nk tanya nurse temujanji lmbat lagi...tq pada yg komen...

1 Balas

Sy pun bgtu jga..😄 bila baby mkin m'besar, masa duduk pun , boleh rasa dia gerak atau tendang .. Masa berdiri tu , mungkin baby gerak2 jga tapi x rasa btul .. Skrg sy 31 minggu,bila b'diri, dduk n baring, dpt rasa baby gerak2, tendang2..ruang mkin sempit 😁