Normal ke masuk 30 weeks gerakan slow

Hai , ibu2 .. Saya nk tnye normal ke gerakan makin slow bila masuk 30 weeks ..tp bila mlm dia aktif .. susah nk kira 10 gerkn .. sy puas minum sejuk mkn mnis .. ad petua x ibu2 utk buat baby bgerak lgi aktif .. Tq yg sudi mjwb soalan sy..#pleasehelp #firstmom #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Sepatutnya aktif saja. Klu wktu pagi ni usually kita tgh buat kerja, jd bby ikut penat sama. So dlm sejam tu, allocate 10-15 minit rehat & kejut bby.