Period lewat

Hai semua, sy nk tnye pendapat hrini genap 30hari sy lewat period..tapi sy dah cuba buat upt test and kputusan (-ve), adkah sy msih awl utk buat upt test? Atau sy prlu brjmpe trus dgn doktor?

3 Balas

period setiap bulan teratur? kalau teratur, tapi dh sebulan lewat dan masih negative , lebih baik jumpa doc terus..

11mo ago

maaf mencelah, kalau period tiap bulan teratur pastu ttiba tak period ada peluang hamil ke walaupun upt -ve. tapi sy bru delay period kurang dri seminggu

assalam sis...hr ni genap 30hr sy lwat priod...priod stiap bln tratur n cube bt upt test tp kputusan (-ve)..

InsyaAllah amiin 😙