Period delay ...

Assalamualaikum semua...Sy nak tnye Sy dah delay period dekat 2month ...tpi test upt -ve ...Mcm mna yer kena tunggu bbrapa minggu lgi ke utk test ke prlu jumpa dr utk scan???🤔

4 Balas

sy dulu pun penah miss period 2 bln..cek upt sll negatif, sy terus p jmpa doc, doc ckp mslh hormon..doc bg ubat turun darah,lpas tu terus period turun..pa2 pun p cek dlu

jumpa doktor kata period dah delay 2 bulan. doktor akan check apa yang patut.

peg klinik utk scan... 2 bln da delay tu.. x yah tggu2 lg dah..

6mo ago

okey terima kasih mommies

Jumpa doktor untuk pemeriksaan

6mo ago

sama