tanda pregnant

Hai smua.. Sy nk tnye sikit, sy dah dkt 2bulan x dtg period prnah buat upt test sminggu lepas tpy result -ve, tpy harini sy rse mcm ad kluar drah coklat dgn kuantiti sikit... So nk tnye adkah tnda pregnant atau tnda nk dt haid... Sy confuse mmndgkan ini pgalaman prtama..sy.. Tq smua hrap mmbntu

5 Balas

Xtentu sis.. Sy Pernah 2bulan xdtg period. Urine test - ve. Jadi, sy pegi berurut. Tukang urut tu bgtau yg saluran period sy tersumbat je.. 2 Hari lepas urut, terus turun darah. Kemudian, 2x kali period. Bulan ke 3, alhamdulillah sangkut baby..

4y ago

Tapi kalau takut berurut, tggu lagi seminggu dua. Sbb doc Pernah bgtau sy, selalu 5-6 weeks, dah boleh dpt tau pregnant @ x..

mgkin pregnant..klo spotting darah tu sikit je danpastu xdtg lagi bmkna preggyla..klo berlarutan bmkna darah haidla tu..cuma x teraturla..hopely semua baik2 saja ya sis

Slh satu tanda juga.. Tp yg brown spotting tu sikit jela xbyk mcm period..

tu tanda nak dtng haid.

Try cek upt