Obimin @ New Obimin

Hai semua sy nk tanye ape perbezaan pil Obimin dengan New Obimin selain warne die lah sebab obimin wane pink n new obimin wane mcm merah2.. selalu sy dpat new obimin dr KK tp bulan ni KK habis stock so sy ambil ubat dr klinik panel dan doktor bagi sy Obimin warne pink.. Ade perbezaan ke dr segi khasiat?

1 Balas

You mean Obimin plus. Obimin plus kuat sikit tp sbb kuat sgt sya tdak ble mkn so sya mbik iberet shja dlu. Masa sya 6bulan+ Dr suggest utk mbik Obimin plus tp sya sakit kepala lepas mkn tu sbb kuat sgt. Obimin plus tdak silap sya yg 1000mg or 800mg? Obimin biasa pula sya tdak pasti.. Mungkin obimin biasa tdak sekuat yg plus.

4y ago

Owh yeke, sy stakat ni xde masalah makan ape2 ubat dr KK trmasuk obimin pink dr klinik panel cume nk tau ape prbezaan die.. tq for info ya..