Ovulation

Hai semua. Sy nk tanya. Uolls tgok ni double line kan? ni semua OPK. Tapi sy dh dpt 2 line pekat pd 26.5-27.5 . Tu mknanya that day hri ovulasi. Lps tu start 1.6 sy sje test OPK smpai la hri ni 5.6. Knp msih 2 line ye?? 3 hri lg ptot nya period.

Ovulation
7 Balas

mgkn sis bole tgu bbrapa hari lg wktu sepatutnya period tuk lebih yakin..sy pon dpt double line wlupon 1 line tu kabur..tp sy rasa mcm sy pregnant sbb tanda2 mcm mual pening tu sy ada..dan period sy lmbt..jd sy beli pregnancy test d farmasi yg main celup dan kuar line kabur..so sy ke klinik esoknya tuk pastikan dan alhamdulillah kata doctor sy pregnant wlupon msa scan tu cuma nmpk kantung..insyaAllah mudah mudahan baik2 sja..

4y ago

Tq shre sis. Semoga Allah kurniakan sy rezeki zuriat pd bulan ini. Amin